Onze
Menukaart
De essentie van onze keuken komt uit alle 20 regio’s van Italië; van de hoge Alpen tot het dorre Sardinië. We bieden vele seizoensgebonden gerechten en maken gebruik van speciaal geselecteerde regionale producten en wijnen om je de smaken van Italië te laten proeven.
APERITIVO
FOCACCINA CON BURRO ALLE ERBE | 8,50🌿
Focaccina met groene kruidenboter
Alleen Focaccina | 5,50
PINSA ROMANA | 17,50🌿
Handgekneed pizzadeeg met ricotta, spinazie en gekonfijte truffel
ANTIPASTI - VOORGERECHTEN
Klassieke Italiaanse voorgerechten met een moderne twist. Ontdek een ongekende Italiaanse smaakexplosie.
ZUPPA DI POMODORO TOSCANA | 16,50 🌿
Schuimige Toscaanse tomatensoep met mozzarella, selderij en basilicumolie
Sommelier Selection: La Villa, Franciacorta Emozione Brut | 15,00
CARPACCIO DI SALMONE CON MARINATA DI CEVICHE | 23,50
Zalmrugstuk, gemarineerd in bergamot, peperoncino, oregano en zwarte sesamzaadjes
Sommelier Selection: Masseria Frattasi Taburno Falanghina Di Montagna | 8,50
POLPO E CIPOLLA ROSSA | 24,50
Geroosterde octopus met salade van rode Tropea ui, jonge peultjes, knapperige pompoenpitten en witte bonen
Sommelier Selection: H. Lun, Alto-Adige Chardonnay | 9,00
TARTARE DI MANZO | 23,50
Steak tartaar van Fries Roodbont rund met Cubeba peper crème en gefermenteerde rode uien
Sommelier Selection: Barbera D’alba Pelisa | 10,50
CARPACCIO DI VITELLO | 21,50
Carpaccio van kalfsfilet, geserveerd met ansjoviskappertjessaus en gekookte kwarteleitjes
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50
BURRATA CON AGLIO NERO | 21,50 🌿
Burrata met salade van cavolo nero, zwarte knoflookcrème en krokante knolselderij
Sommelier Selection: La Villa, Franciacorta Emozione Brut | 15,00
PASTA FATTA IN CASA - HUISGEMAAKTE PASTA
Al onze pasta’s worden op de dag zelf gemaakt waardoor deze vers en vrij van conserveringsmiddelen zijn. Een heerlijke pure smaak. Wij serveren ook gluten vrije pasta
UN ELEGANTE ESPERIENZA | EEN ELEGANTE SMAAKBELEVING
FETTUCCINE AL TARTUFO NERO | 42,50 🌿
Fettuccine met verse zwarte zomertruffel en Parmezaanse kaas
(± 10 gram, indien verkrijgbaar)
Sommelier Selection: Cascina Bongiovanni, Barolo | 17,50
PACCHERI AL RAGÙ BOLOGNESE | 28,50
Volgens authentiek recept van Accademia Italiana della Cucina met Wagyu beef
Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico | 15,00
RAVIOLI RICOTTA E SPINACI | 27,50 🌿
Ravioli met ricotta-spinazie vulling, geserveerd met mascarpone en proseccosaus
Sommelier Selection: Quiete Offida Pecorino | 8,50
TAGLIATELLE AL TARTUFO E SPINACI | 29,50 🌿
Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel en spinazie
Sommelier Selection: Barbera D’alba Pelisa | 10,50
SPAGHETTI ALLE VONGOLE | 26,50
Spaghetti met venusschelpen, knoflook en peterselie
Sommelier Selection: Masseria Frattasi Taburno Falanghina Di Montagna | 8,50
LINGUINE ALL’ASTICE | 37,50
Kreeftenvlees met linguine en schuimige bisquesaus
Sommelier Selection: H. Lun, Alto-Adige Chardonnay | 9,00
PASTA BAMBINO | 15,50 🌿
Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en Parmezaanse kaas
SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN
Ons vlees is komt van rustieke rassen van o.a. de slagerij de Lindenhoff te Baambrugge. Het vlees is 21 tot 23 dagen gerijpt en worden op houtskool bereidt in de hiervoor speciale Josper grill oven. Onze vis, afkomstig van duurzame visserij, is bereid op Italiaanse wijze, met de persoonlijke touch van onze chef.
FILETTO DI SCORFANO CON FINOCCHI E VONGOLE | 29,50
Gebakken roodbaarsfilet met venkel in sinaasappeljus, groene asperges en vongole botersaus
Sommelier Selection: Quiete Offida Pecorino | 8,50
GAMBERONI AL VINO BIANCO | 31,50
Wilde jumbogarnalen met knoflook en peterselie
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia di San Gimignano | 9,50
COSTATA DI MANZO ALLA BRACE | 105,00
Fries Roodbont Dry aged Tomahawk steak (voor 2 personen, ± 1200 gram) geserveerd met seizoensgroenten uit de oven
Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico | 15,00 | 82,50
Sommelier Selection: Cascina ongiovanni, Barolo | 95.00
FILETTO DI MANZO AL VINO ROSSO | 42,50
Gebakken Fries Roodbont ossenhaas, aardappels in schil, gebrande knolselderij met rucola en pecorino, gerookte rodewijnsaus
Sommelier Selection: Stefano Accordini, Valpolicella Classico Supériore Ripasso | 11,50
POLLETTO CONFIT ALLE ERBE | 29,50
Biologische hele kip (± 500 gram, op 65 graden 4 uur langzaam gegaard), geserveerd met een gevulde pofaardappel, Toscaanse specerijen en gevogeltejus
Sommelier Selection: Barbera D’alba Pelisa | 10,50
STINCO DI AGNELLO | 34,50
Gegaarde lamschenkel uit de oven met aardappelpuree, funghi trifolati en jus van bospaddenstoelen
Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico | 15,00 | 82,50
PARMIGIANA DI MELANZANE | 27,50 🌿
Aubergine met Parmezaanse kaas en mozzarella uit de oven
Sommelier Selection: Cantine Due Palme, Sangaetano Primitivo Di Manduria | 7,50
DOLCI - NAGERECHTEN
Culinaire vakmanschap tot het kleinste detail. Proef opnieuw de smaak van vroeger met een moderne twist.
TIRAMISÙ AL BICCHIERE | 12,50
Volgens authentiek recept
COPPA DI DAVID | 16,50
Toscaanse cantuccini, espresso, Frangelico likeur, hazelnoot ijs, mascarpone crème en slagroom
SGROPPINO AL LIMONE | 16,50
IJskoude spoom, citroensorbetijs, vodka en prosecco
MOUSSE AL CIOCCOLATO ‘GALA’ CON CREMA DI PISTACCHIO | 14,50
Chocolademousse met ganache en pistachenotencème uit Sicilië
AFFOGATO ALLA VANIGLIA | 9,50
Espresso met vanille ijs
SELEZIONE DI FORMAGGI | 18,50
Vier verschillende soorten kazen, speciale appelstroop, honing en mosterd
Sommelier Selection: Cascina Bongiovanni, Barolo | 17,50
GELATO BAMBINO | 9,50
Voor de kinderen: twee bolletjes ijs naar keuze met fruit
VINO DA DESSERT | DESSERTWIJN
DI LENARDO, PASS THE COOKIES | 8,50
Dessertwijn met een diepgouden kleur en een fruitig aroma van acaciahoning en vanille, geserveerd met Toscaanse cantucciniLA VILLA, FRANCIACORTA EMOZIONE BRUT | 15,00
Italië, Lombardije – Pinot Bianco en Chardonnay
Elegant, Brioche, Fijne Mousse, Frisse Afdronk
🌿Vegetarische gerechten.
Wij serveren ook glutenvrije pasta.
Laat het ons weten als je allergieën en/of dieetwensen heeft.
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij aantrekkelijke groepsarrangementen.
Onze kracht
Italiaanse keukenbrigade
We geloven dat goed Italiaans eten aandacht en tijd verdient; daarom koken onze Italiaanse chefs al onze gerechten met de grootst mogelijke toewijding. Sommige van onze Italiaanse specialiteiten hebben uren of zelfs dagen bereidingstijd nodig om de perfecte smaak te bereiken. En onze pasta’s? Die maken we natuurlijk dagelijks vers in eigen keuken.
CHEF DE CUISINE
- Angelo Colombo
SOUS-CHEF
- Cesare Custode
- Carlo Mignotto
- Alex Paterlini
GARDE MANGER – PÂTISSIER
- Stefano Giovanni Marino
- Alessandro Battaglia