1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street

Dinerkaart

APERITIVO

HUGO | 12,50

Prosecco, vlierbloesemsiroop, bruiswater

NEGRONI | 12,50

Campari, Italiaanse vermout, gin, sinaasappelschijf

APEROL SPRITZ | 12,50

Aperol, prosecco, bruiswater, sinaasappelschijf

ANTIPASTI - VOORGERECHTEN

CARPACCIO DI MANZO | 21,50

Carpaccio van biologisch Black Angus rund volgens het recept van Giuseppe Cipriani

ZUPPA DI COZZE | 18,50

Mosselsoep

VITEL TONNÉ | 21,50

Dungesneden kalfsfilet, tonijn-kappertjessaus

PESCE SPADA MARINATO | 22,50

Gemarineerde rauwe zwaardvis, venkel, sinaasappel

PROVOLA AFFUMICATA (DOP) | 22,50

Gerookte buffelmozzarella, aubergine, cherry tomaatjes

TARTARE DI FILETTO | 23,50

Traditionele steak tartaar van Black Angus rund

PASTA FATTA IN CASA - PASTA

PAPPARDELLE AL RAGÙ BOLOGNESE | 26,50

Volgens authentiek recept van Accademia Italiana della Cucina

TAGLIATELLE AL TARTUFO E SPINACI | 27,50

Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel, spinazie

SPAGHETTI ALLE VONGOLE | 27,50

Spaghetti, venusschelpen, blanc de blanc wijn

*OPTIONEEL | BOTTARGA DI MUGGINE | 5,50

Gedroogde tonijnkuit uit Sardinië

RAVIOLI RICOTTA E SPINACI | 27,50

Ravioli met ricotta-spinazievulling, saus van mascarpone en prosecco

PASTA BAMBINO | 15,50

Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en Parmezaanse kaas

SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN

FILETTO DI MANZO ALLA ROSSINI | 42,50

Biologisch Black Angus tournedos (± 200 gram), crouton gedrenkt in eigen jus, zwarte truffel

* OPTIONEEL | Foie gras (diervriendelijk) | 6,50

LINGUINE ALL’ASTICE | 37,50

Linguine, Canadese kreeft (500-600 gram)

STINCO D’AGNELLO | 32,50

Lamsschenkel uit de oven, roseval aardappelen

FILETTO DI BRANZINO | 31,50

Zeebaarsfilet met een krokant korstje van zongedroogde tomaten en amandelen

SALMONE MARINATO CON SALSA AL PROSECCO | 28,50

Zalmfilet gemarineerd met rode bieten, saus van prosecco

DOLCI - NAGERECHTEN

TIRAMISÙ | 12,50

Volgens authentiek recept

SELEZIONE DI FORMAGGI | 19,50

Vier verschillende soorten Italiaanse kaas, appelstroop, honing, mosterd

PANNA COTTA AL MANGO E COCCO | 11,50

Panna cotta, huisgemaakte mango-kokossaus

MONTE SGROPPINO | 15,50

Ijskoude spoom: citroen sorbetijs, vodka, prosecco

COPPA DI DAVID | 16,50

Toscaanse cantuccini, espresso, Frangelico likeur, hazelnootijs, mascarpone crème, slagroom

GELATO BAMBINO | 9,50

Voor de kinderen: twee bolletjes ijs naar keuze, fruit

DI LENARDO, PASS THE COOKIES (2018) | 8,50

Dessertwijn met een diepgouden kleur en een fruitig parfum van acacia honing en vanille

Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.

*= voor 2 personen = vegetarisch