Dinerkaart
APERITIVO
HUGO | 9,50
Prosecco, vlierbloesemsiroop, bruiswater
NEGRONI | 9,50
Campari, Italiaanse vermout, gin, sinaasappelschijf
APEROL SPRITZ | 9,50
Aperol, prosecco, bruiswater, sinaasappelschijf
ANTIPASTI - VOORGERECHTEN
CARPACCIO DI MANZO | 18,50
Carpaccio van biologisch Black Angus rund volgens het recept van Giuseppe Cipriani
ZUPPA DI COZZE | 14,50
Mosselsoep
INSALATA DI POLPO | 17,50
Octopussalade, aardappelen, olijven
VITEL TONNÉ | 18,50
Dungesneden kalfsfilet, tonijn-kappertjessaus
PESCE SPADA MARINATO | 19,50
Gemarineerde rauwe zwaardvis, venkel, sinaasappel
PROVOLA AFFUMICATA (DOP) | 18,50
Gerookte buffelmozzarella, aubergine, cherry tomaatjes
TARTARE DI FILETTO | 19,50
Traditionele steak tartaar van Black Angus rund
PASTA FATTA IN CASA - PASTA
PAPPARDELLE AL RAGÙ BOLOGNESE | 24,50
Volgens authentiek recept van Accademia Italiana della Cucina
TAGLIATELLE AL TARTUFO E SPINACI | 23,50
Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel, spinazie
SPAGHETTI ALLE VONGOLE | 22,50
Spaghetti, venusschelpen, blanc de blanc wijn
*OPTIONEEL | BOTTARGA DI MUGGINE | 5,50
Gedroogde tonijnkuit uit Sardinië
RAVIOLI RICOTTA E SPINACI | 23,50
Ravioli met ricotta-spinazievulling, saus van mascarpone en prosecco
RISOTTO ZAFFERANO CON PORCINI | 22,50
Saffraanrisotto, eekhoortjesbrood
PASTA BAMBINO | 12,50
Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en Parmezaanse kaas
SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN
FILETTO DI MANZO ALLA ROSSINI | 34,50
Biologisch Black Angus tournedos (± 200 gram), crouton gedrenkt in eigen jus, zwarte truffel
* OPTIONEEL | Foie gras (diervriendelijk) | 6,50
LINGUINE ALL’ASTICE | 42,50
Linguine, Canadese kreeft (500-600 gram)
TONNO ALLA PIASTRA | 29,50
Tonijnsteak, courgette caponata
STINCO D’AGNELLO | 27,50
Lamsschenkel uit de oven, roseval aardappelen
FILETTO DI BRANZINO | 27,50
Zeebaarsfilet met een krokant korstje van zongedroogde tomaten en amandelen
SALMONE MARINATO CON SALSA AL PROSECCO | 26,50
Zalmfilet gemarineerd met rode bieten, saus van prosecco
DOLCI - NAGERECHTEN
TIRAMISÙ | 10,50
Volgens authentiek recept
SELEZIONE DI FORMAGGI | 16,50
Vier verschillende soorten Italiaanse kaas, appelstroop, honing, mosterd
PANNA COTTA AL MANGO E COCCO | 10,50
Panna cotta, huisgemaakte mango-kokossaus
CRÈME BRÛLÉE ALLA LAVANDA E FRUTTA | 10,50
Crème brûlée van lavendel, fruit
MONTE SGROPPINO | 14,50
Ijskoude spoom: citroen sorbetijs, vodka, prosecco
COPPA DI DAVID | 14,50
Toscaanse cantuccini, espresso, Frangelico likeur, hazelnootijs, mascarpone crème, slagroom
GELATO BAMBINO | 9,50
Voor de kinderen: twee bolletjes ijs naar keuze, fruit
DI LENARDO, PASS THE COOKIES (2018) | 6,50
Dessertwijn met een diepgouden kleur en een fruitig parfum van acacia honing en vanille
Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.
*= voor 2 personen = vegetarisch