1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street

Dinerkaart

APERITIVO

Duncan excellent premium Irish fines oesters | 24,50 | 43,00

( Half dozijn | Heel dozijn)
Sommelier selection: De Sousa & Fils, Champagne Brut Tradition | 15,50

ANTIPASTI - VOORGERECHTEN

ZUPPA DI PESCE | 22,50

Vissoep
Sommelier Selection: Azienda Agricola Gini, Soave Classico | 11,50

CARPACCIO DI MANZO | 21,50

Carpaccio van Fries Roodbont rund volgens het recept van David
Sommelier Selection: Azienda Agricola Marco Cecchini D’orsaria Pinot Grigio | 7,50

VITEL TONNÉ | 21,50

Dungesneden kalfsfilet, tonijn-kappertjessaus
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50

BURRATA, CUORE DI BUE E BALSAMICO IGP (20 ANNI) | 22,50

Burrata, Cuore Di Bue tomaten met 20 jaar oude balsamico
Sommelier Selection: Masseria Frattasi Taburno Falanghina Di Montagna | 8,50

POLPO E FAGIOLI | 24,50

Gegrilde octopus geserveerd met witte bonen
Sommelier Selection: Gabbas, Manzanile Vermentino Di Sardegna | 9,00

SEPPIE E PISELLI | 21,50

Baby inktvis geserveerd met erwten in tomatensaus
Sommelier Selection: Biologische Rosé, Azienda Collefrisio | 9,50

TARTARE DI MANZO MENTA E YOGURT | 23,50

Steak tartaar van Black Angus rund geserveerd met munt en yoghurt
Sommelier Selection: Tenuta De Angelis, Offida Pecorino | 7,50

PASTA FATTA IN CASA - PASTA

STROZZAPRETI AL RAGÙ BOLOGNESE (Wagyu Beef) | 29,50

Volgens authentiek recept van Accademia Italiana della Cucina met Wagyu Beef
Sommelier Selection: Cantina Tollo, Montepulciano D’abruzzo Riserva Mo | 8,50

RAVIOLI RICOTTA E SPINACI | 27,50

Ravioli met ricotta-spinazie vulling, saus van mascarpone en prosecco
Sommelier Selection: Cascina La Barbatella, Barbera D’Asti | 10,50

TAGLIATELLE AL TARTUFO E SPINACI | 28,50

Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel en spinazie
Sommelier Selection: Cantine Due Palme, Sangaetano Primitivo Di Manduria | 7,50

SPAGHETTI BOTTARGANARA | 29,50

Spaghetti met gedroogde tonijnkuit Carbonara
Sommelier Selection: Gabbas, Manzanile Vermentino Di Sardegna | 9,00

TROFIE ZAFFERANO SALSICCIA E ASPARAGI | 26,50

Hand gerolde pasta, Italiaanse worst en asperge met saffraan
Sommelier Selection: Cantina Tollo, Montepulciano D’abruzzo Riserva Mo | 8,50

TAGLIOLINI NERI ALLO SCOGLIO | 32,50

Zwarte Tagliolini met zeevruchten
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50

PACCHERI ALL’ASTICE | 37,50 | 52,50 ( ± 600 gram )

Paccheri, halve Canadese kreeft
Sommelier Selection: Tenuta Olim Bauda, Piemonte Chardonnay I Boschi | 9,50

PASTA BAMBINO | 15,50
Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en Parmezaanse kaas

SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN

FILETTO DI MANZO AL PORTO | 42,50

Fries Roodbont tournedos met portsaus (± 200 gram), geserveerd met seizoensgroenten en aardappelen uit de oven
Sommelier Selection: Stefano Accordini, Valpolicella Classico Supériore Ripasso | 11,50 | 59,50

SPECIALITÀ – SPECIALITEIT

COSTATA DI MANZO ALLA BRACE ( Per 2 persone ) | 95,00

Fries Roodbont Dry aged Tomahawk steak ( Voor 2 personen, ± 1200 gram), geserveerd met seizoensgroenten en aardappelen uit de oven
Sommelier Selection: Stefano Accordini, Valpolicella Classico Supériore Ripasso | 11,50 | 59,50
Sommelier Selection: Cascina Bongiovanni, Barolo | 95.00

STINCO DI’AGNELLO | 32,50

Lamsschenkel (Slowcooker) uit de oven, geserveerd met aardappelpuree
Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico | 11,50 | 59,50

FILETTO DI BRANZINO ALLE MANDORLE | 31,50

Zeebaarsfilet met een krokant korstje van zongedroogde tomaten en amandelen met limoenbotersaus
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50 | 59,50

SALMONE MARINATO ALLA BARBABIETOLA | 29,50

Zalmfilet met doperwten wasabi crème
Sommelier Selection: Azienda Agricola Gini, Soave Classico | 11,50 | 59,50

GAMBERONI AL VINO BIANCO | 34,50

Wilde grote gamba met knoflook en peterselie
Sommelier Selection: H. Lun, Alto-Adige Chardonnay | 9,00 | 47,50

DOLCI - NAGERECHTEN

TIRAMISÙ AL PISTACCHIO | 12,50

Volgens authentiek recept met pistache

COPPA DI DAVID | 16,50

Toscaanse cantuccini, espresso, Frangelico likeur, hazelnootijs, mascarpone crème en slagroom

CRÈME BRÛLÉE CON FRUTTI DI BOSCO | 14,50

Crème brûlée met bosvruchten

SGROPPINO ALLA MELA VERDE | 16,50

IJskoude spoom: groene appel sorbetijs, vodka en prosecco

SELEZIONE DI FORMAGGI | 19,50

Vier verschillende soorten Italiaanse kaas, appelstroop, honing en mosterd

GELATO BAMBINO | 9,50

Voor de kinderen: twee bolletjes ijs naar keuze met fruit

DI LENARDO, PASS THE COOKIES | 8,50

Dessertwijn met een diepgouden kleur en een fruitig parfum van acacia honing en vanille geserveerd met Toscaanse Cantuccini

Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.

*= voor 2 personen = vegetarisch