1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street
Follow us on instagram

Menukaart

DAGMENU (Vraag de bediening naar het dagaanbod)

MENU SIMPATICO | 34.50

2 gangenmenu (voorgerecht en hoofdgerecht)

MENU ESCLUSIVO| 42.50

3 gangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht)

VOORGERECHTEN

SPECIALITEIT: ANTIPASTO MISTO 'CANTINA DI DAVID' | 16.50 p.p.

Een selectie van Italiaanse voorgerechten waaronder vis, vlees, kazen en seizoensgroenten.

MELANZANE IN PARMIGIANA | 16.50

Onze chef serveert met trots de moderne versie van ‘’parmigiana di melanzana”. krokante bakjes van parmezaanse kaas gevuld met aubergine, tomaat en crème van basilicum. 

TARTARE DI MANZO AL TARTUFO | 15.50

Tartaar van met de hand fijn gesneden en gemarineerde ossenhaas, parmezaanse kaas, zwarte truffel uit Umbria en toast van boerenbrood.

VITELLO TONNATO RIVISATO | 15.50

Dungesneden kalfsmuis geserveerd met een dikke saus van tonijn, ansjovis, kappertjes en mayonaise.

CAPESANTE AL COCCO E MANGO | 17.50

Gebakken coquilles geserveerd met sweet chili-mango in kokosmelk met zwarte peper.

FUNGHI TRIFOLATI CON POLENTA AL GORGONZOLA | 15.50

Gebakken bospaddenstoelen op een romige polenta verrijkt met gorgonzola. 

INSALATA MISTA CON VERDURE | 12.50

Gemengde groene salade met gegrilde groenten en citroen dressing. 

INSALATA MISTA CON BUFALA | 14.50

Gemengde groene salade met buffelmozzarella uit Napels en verse basilicum. 

PASTA

SPECIALITEIT: “LA CANTINA DI DAVID” PASTA FLAMBATA AL PARMIGIANO | 24.50

Parmigiano met “vecchia romagna” aan tafel geflambeerd met italiaanse brandy! het gerecht wordt bereid in een groot parmezaans wiel. spaghetti, sherry tomaatjes, spinazie, porcini en verse zwarte truffel.  

*mocht u op het terras zitten dan wordt dit gerecht voor u in de keuken bereid.

TORTELLI DI BRASATO AI PORCINI CON ERBETTE FRESCHE | 23.50

Tortellini’s van in rode wijn gestoofde rundersukade met eekhoorntjesbrood geserveerd met een zelfgemaakte runderjus en verse tuinkruiden.

TAGLIATELLE ALLA CHIANINA E TARTUFO | 21.50

Tagliatelle met een blanke “kaneel geparfumeerde” chianina runderragout uit de Toscane streek met zwarte truffel.

SPAGHETTI ALLO SCOGLIO | 22.50

 Huisgemaakte spaghetti geserveerd met zeevruchten op smaak gebracht met een schaaldierenfumet.

RAVIOLI ALLA RICOTTA CON PESCE DELL’ADRIATICO | 22.50

Ravioli gevuld met ricotta en citroen rasp, vissoorten uit de Adriatische zee en wilde venkelkruid.

RISOTTO CON TALEGGIO E TARTUFO | 22.50

Carnaroli rijst gegaard in groentebouillon met taleggio en zwarte truffel uit Norcia. 

ORECCHIETTE AGLI ASPARAGI E CREMA DI PECORINO | 21.50

Pasta uit zuid Italië geserveerd met een saus van pecorino uit Pienza, verse groene asperges en limoenrasp. 

TONNARELLI CON BURRATA E POMODORI SECCHI | 19.50

Pasta uit Rome geserveerd met een romige boterzachte buffelmozzarella ”burratta” uit het zuiden van Italië, zon gedroogde pomodori saus, gefrituurde kappertjes uit Pantelleria. 

PASTA BAMBINO | 12.50

Pasta met tomatensaus voor kinderen. 

HOOFDGERECHTEN

SPECIALITEIT: BISTECCA ALLA FIORENTINA PER DUE PERSONE | 28.50 p.p.

Een 21 dagen gerijpte dry-aged cote du boeuf (+-800 gram) voor 2 personen.

FILETTO DI MANZO CON CROCCANTE DI OLIVE | 27.50

In een knapperig jasje van olijven gebakken ossenhaas, gedroogde paprika en aubergine crème.

GUANCIA DI VITELLO BRASATA CON POLENTA | 24.50

Kalfswang “slow cooked” in rode wijnsaus, bieslook en polenta.

COSTINE DI AGNELLO ALLA SENAPE E CROSTA DI PANE | 25.50

Lamsracks in korst van mosterd, groene kruiden en crème van broccoli.

FILETTO DI NASELLO ALLA SOIA E MIELE | 22.50

In soja en kastanje honing gemarineerde gebakken heek filet geserveerd met een laagje muntthee.

GAMBERI KATAIFI CON CREMA DI CECI | 26.50

Gebakken wilde grote garnalen in“kataifi” geserveerd met rozemarijn hummus en hazelnoten uit Piemonte.

CODA DI ROSPO CON CUORE DI GAMBERO ROSSO | 27.50

Zeeduivelstaart gevuld met een gamba, doperwtenpuree en saffraanmayonaise.

SALMONE CON WHISKY AL FUMO LEGGERO | 24.50

A la minute “in malt whiskey gemarineerde” licht gerookte zalmfilet met munt en kaneelbastsaus en flinterdun gesneden gefrituurde aardappel.

NAGERECHTEN

SPECIALITEIT: DELLO CHEF TIRAMISÙ AI CANTUCCI | 8.75

Tiramisù van chef’s cantuccini. 

CREME BRULEÉ CON MANGO | 8.75

Crème brûlée geserveerd met mango crème en grand manier. 

SEMIFREDDO AGLI AMARETTI E FONDENTE | 8.75

Amaretti koekjes parfait met pure chocolade saus. 

DIAGONAL PANNA COTTA | 8.75

Panna cotta met limoen geserveerd met huisgemaakt aardbeiensaus en slagroom. 

COPPA DI DAVID | 8.75

Hazelnotenijs, frangelico likeur, warme koffie, cantuccini en slagroom. 

MONTE SCROPPINO | 7.00

Ijskoude spoom. het drankje wordt bereid met wodka, prosecco en limoensorbetijs. 

SELEZIONE DI FORMAGGI | 15.50

Vier soorten Italiaanse kazen geserveerd met appelstroop, honing en mosterd. 

GELATO BAMBINO | 5.50

Twee bolletjes ijs voor kinderen. 

Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.

= vegetarisch

Reserveren