1-677-124-44227
info@your business.com
184 Main Collins Street

Menukaart

DAGMENU (Vraag de bediening naar het dagaanbod)

MENU SIMPATICO, A DUE PORTATE | 37,50

2 gangenmenu (voorgerecht en hoofdgerecht)

MENU ESCLUSIVO, A TRE PORTATE | 45,00

3 gangenmenu (voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht)

PANE RUSTICO CON OLIO EXTRA VERGINE DI OLIVA, SALE MARINO E POMODORI SECCHI (PER 2 PERSONEN) | 3,50

Voor twee personen: rustiek brood uit de oven, extra vergine olijfolie, zeezout, Sud’n’sol halfgedroogde Siciliaanse tomaatjes

ZUPPA - SOEP

MINESTRONE DI VERDURA CON CROSTINI ALL’AGLIO | 11,50

Klassieke italiaanse groentensoep, knoflookcroutons

ANTIPASTI - VOORGERECHTEN

SPECIALITA: ANTIPASTO MISTO (per 2 personen) | 17,50 p.p.

Vanaf twee personen: selectie van Italiaanse voorgerechten. vis, vlees en vegetarisch

MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP, MELANZANE IN GUAZZETTO E FUNGHI | 14,50

Gecertificeerde buffelmozzarella uit Campanië met aubergine en oesterzwammen

CAPESANTE CON SALSA LEGGERA ALLA PUTTANESCA | 16,50

Coquilles in Puttanesca saus: tomaat, ansjovis, kappertjes en knoflook

TARTARE DI FILETTO BATTUTA AL COLTELLO CON SPUMA DI MARTINI E PARMIGIAN | 17,50

Steak tartaar, schuim van Martini en parmezaanse kaas

CARPACCIO DI MANZO CON SCALOGNO IN AGRODOLCE, SCAGLIE DI PARMIGIANO DOP | 17,50

Carpaccio van ossenhaas, zoetzure sjalot, parmezaanse kaas, pijnboompitten

BRUSCHETTE MISTE | 12,50

Drie soorten Bruschette: vis, vlees en vegetarisch

VITEL TONNÉ | 16,50

Vitello tonnato: origineel recept uit Piëmont

PASTA FATTA IN CASA - PASTA

SPECIALITA’: PASTA FLAMBATA NEL GRANA DI BUFALA, 24 MESI (per 2 personen) | 27.50 p.p.

Vanaf twee personen: huisgemaakte spaghetti, geflambeerd met Vecchia romagna, sherry tomaat, spinazie, porcini, zwarte truffel, aan tafel bereid in een 24 maanden gerijpt Grana di bufala-kaaswiel 

*Indien u op het terras zit, wordt dit gerecht in de keuken bereid.

RISOTTO ALLA CREMA DI SCAMPI CON CAPESANTE RIPASSATE AL BURRO | 23,50

Carnaroli rijst, bisque van langoustine, coquilles

SPAGHETTI ALLE VONGOLE E BOTTARGA | 22,50

Spaghetti, venusschelpen, gedroogde tonijnkuit

BUCATINI ALL’AMATRICIANA CON GUANCIALE DI AMATRICE | 21,50

Traditioneel Romeins pastagerecht: tomatensaus, varkenswang, Pecorino Romano

PAPPARDELLE AL CINGHIALE | 23,50

Pappardelle, ragout van everzwijn

TAGLIATELLE AL RAGÚ BOLOGNESE | 24,50

Huisgemaakte tagliatelle, langzaam gegaarde ragout van kalfsvlees, rundvlees en pancetta, volgens authentiek recept van Accademia Italiana Della Cucina

RAVIOLI RICOTTA E SPINACI CON SALSA AL MASCARPONE E SPUMANTE | 23,50

Met ricotta en spinazie gevulde pasta, saus van mascarpone en spumante

PASTA BAMBINO | 12,50

Pasta voor de kinderen: spaghetti met tomatensaus en parmezaanse kaas

SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN

SPECIALITA: TAGLIATA DI MANZO ALL'ACETO BALSAMICO DI MODENA, +/- 800 GR (per 2 personen) | 32,50 p.p.

Voor twee personen: dungesneden prime biefstuk met balsamico azijn uit Modena, seizoensgroente

FILETTO DI RANA PESCATRICE CON SALSA DI CROSTACEI E VONGOLE | 27,50

Zeeduivel, kreeftenfond, venusschelpen

SALMONE MARINATO ALLA BARBABIETOLA E CREMA AL PROSECCO | 23,50

Zalmfilet gemarineerd met rode bieten, saus van prosecco

FILETTO DI MANZO ALLA ROSSINI | 34,50

Tournedos (+/- 180 gram) diervriendelijke Foie Gras, crouton doordrenkt met eigen jus, zwarte truffel

STINCO D’AGNELLO AL FORNO CON RISOTTO ALLO ZAFFERANO | 26,50

Lamsschenkel uit de oven, saffraanrisotto

MELANZANE ALLA PARMIGIANA | 22,50

Onze versie van ‘parmigiana di melanzane’: aubergine, parmezaanse kaas, tomatensaus 

DOLCI - NAGERECHTEN

SPECIALITA: COPPA DI DAVID | 11,50

Hazelnootijs, mascarpone cream, espresso, Frangelico likeur, toscaanse Cantuccini, gezoete slagroom

TIRAMISÙ | 9,50

Volgens origineel recept: Savoiardi koekjes, espresso, amaretto likeur, mascarpone, cacao

BONÉT PIEMONTESE | 9,50

Specialiteit van onze chef: typisch Piemontese chocoladepudding met rum, amaretti koekjes, karamelsaus

SELEZIONE DI FORMAGGI | 15,50

Vier verschillende soorten Italiaanse kaas, appelstroop, honing, mosterd

MONTE SCROPPINO | 12,50

Ijskoude spoom: citroensorbetijs, vodka, prosecco

GELATO BAMBINO | 7,50

Twee bolletjes ijs naar keuze, fruit

DI LENARDO, PASS THE COOKIES 2018 (dessert wijn) | 5,50

Per glas: dessertwijn. Diepgouden kleur met fruitig parfum van acacia noten, vanille en honing

Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.

*= voor 2 personen = vegetarisch