Dinerkaart
APERITIVO
Duncan excellent premium Irish fines oesters | 24,50 | 43,00
( Half dozijn | Heel dozijn)
Sommelier selection: De Sousa & Fils, Champagne Brut Tradition | 15,50
ANTIPASTI - VOORGERECHTEN
ZUPPA DI PESCE | 22,50
Vissoep
Sommelier Selection: Azienda Agricola Gini, Soave Classico | 11,50
CARPACCIO DI MANZO | 21,50
Carpaccio van Fries Roodbont rund volgens het recept van David
Sommelier Selection: Azienda Agricola Marco Cecchini D’orsaria Pinot Grigio | 7,50
VITEL TONNÉ | 21,50
Dungesneden kalfsfilet, tonijn-kappertjessaus
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50
BURRATA, CUORE DI BUE E BALSAMICO IGP (20 ANNI) | 22,50 
Burrata, Cuore Di Bue tomaten met 20 jaar oude balsamico
Sommelier Selection: Masseria Frattasi Taburno Falanghina Di Montagna | 8,50
POLPO E FAGIOLI | 24,50
Gegrilde octopus geserveerd met witte bonen
Sommelier Selection: Gabbas, Manzanile Vermentino Di Sardegna | 9,00
SEPPIE E PISELLI | 21,50
Baby inktvis geserveerd met erwten in tomatensaus
Sommelier Selection: Biologische Rosé, Azienda Collefrisio | 9,50
TARTARE DI MANZO MENTA E YOGURT | 23,50
Steak tartaar van Black Angus rund geserveerd met munt en yoghurt
Sommelier Selection: Tenuta De Angelis, Offida Pecorino | 7,50
PASTA FATTA IN CASA - PASTA
STROZZAPRETI AL RAGÙ BOLOGNESE (Wagyu Beef) | 29,50
Volgens authentiek recept van Accademia Italiana della Cucina met Wagyu Beef
Sommelier Selection: Cantina Tollo, Montepulciano D’abruzzo Riserva Mo | 8,50
RAVIOLI RICOTTA E SPINACI | 27,50 
Ravioli met ricotta-spinazie vulling, saus van mascarpone en prosecco
Sommelier Selection: Cascina La Barbatella, Barbera D’Asti | 10,50
TAGLIATELLE AL TARTUFO E SPINACI | 28,50 
Huisgemaakte tagliatelle, zwarte truffel en spinazie
Sommelier Selection: Cantine Due Palme, Sangaetano Primitivo Di Manduria | 7,50
SPAGHETTI BOTTARGANARA | 29,50
Spaghetti met gedroogde tonijnkuit Carbonara
Sommelier Selection: Gabbas, Manzanile Vermentino Di Sardegna | 9,00
TROFIE ZAFFERANO SALSICCIA E ASPARAGI | 26,50
Hand gerolde pasta, Italiaanse worst en asperge met saffraan
Sommelier Selection: Cantina Tollo, Montepulciano D’abruzzo Riserva Mo | 8,50
TAGLIOLINI NERI ALLO SCOGLIO | 32,50
Zwarte Tagliolini met zeevruchten
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50
PACCHERI ALL’ASTICE | 37,50 | 52,50 ( ± 600 gram )
Paccheri, halve Canadese kreeft
Sommelier Selection: Tenuta Olim Bauda, Piemonte Chardonnay I Boschi | 9,50
PASTA BAMBINO | 15,50
Voor de kinderen: spaghetti, tomatensaus en Parmezaanse kaas
SECONDI PIATTI - HOOFDGERECHTEN
FILETTO DI MANZO AL PORTO | 42,50
Fries Roodbont tournedos met portsaus (± 200 gram), geserveerd met seizoensgroenten en aardappelen uit de oven
Sommelier Selection: Stefano Accordini, Valpolicella Classico Supériore Ripasso | 11,50 | 59,50
SPECIALITÀ – SPECIALITEIT
COSTATA DI MANZO ALLA BRACE ( Per 2 persone ) | 95,00
Fries Roodbont Dry aged Tomahawk steak ( Voor 2 personen, ± 1200 gram), geserveerd met seizoensgroenten en aardappelen uit de oven
Sommelier Selection: Stefano Accordini, Valpolicella Classico Supériore Ripasso | 11,50 | 59,50
Sommelier Selection: Cascina Bongiovanni, Barolo | 95.00
STINCO DI’AGNELLO | 32,50
Lamsschenkel (Slowcooker) uit de oven, geserveerd met aardappelpuree
Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico | 11,50 | 59,50
FILETTO DI BRANZINO ALLE MANDORLE | 31,50
Zeebaarsfilet met een krokant korstje van zongedroogde tomaten en amandelen met limoenbotersaus
Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia Di San Gimignano | 9,50 | 59,50
SALMONE MARINATO ALLA BARBABIETOLA | 29,50
Zalmfilet met doperwten wasabi crème
Sommelier Selection: Azienda Agricola Gini, Soave Classico | 11,50 | 59,50
GAMBERONI AL VINO BIANCO | 34,50
Wilde grote gamba met knoflook en peterselie
Sommelier Selection: H. Lun, Alto-Adige Chardonnay | 9,00 | 47,50
DOLCI - NAGERECHTEN
TIRAMISÙ AL PISTACCHIO | 12,50
Volgens authentiek recept met pistache
COPPA DI DAVID | 16,50
Toscaanse cantuccini, espresso, Frangelico likeur, hazelnootijs, mascarpone crème en slagroom
CRÈME BRÛLÉE CON FRUTTI DI BOSCO | 14,50
Crème brûlée met bosvruchten
SGROPPINO ALLA MELA VERDE | 16,50
IJskoude spoom: groene appel sorbetijs, vodka en prosecco
SELEZIONE DI FORMAGGI | 19,50
Vier verschillende soorten Italiaanse kaas, appelstroop, honing en mosterd
GELATO BAMBINO | 9,50
Voor de kinderen: twee bolletjes ijs naar keuze met fruit
DI LENARDO, PASS THE COOKIES | 8,50
Dessertwijn met een diepgouden kleur en een fruitig parfum van acacia honing en vanille geserveerd met Toscaanse Cantuccini
Heeft u allergieën en of dieet wensen, laat het ons weten. Ook serveren
wij gluten vrije pasta.
*= voor 2 personen = vegetarisch